Kaerahelbe toorpuder jogurtiga

Kaerahelbe toorpuder jogurtiga

Kaerahelbe toorpuder jogurtiga on mõnus hommikusöök, mille saad ettevalmistada juba eelmisel õhtul. Jogurtiga toorpuder on väga toitev ja sisaldab rohkelt vitamiine, piimhappe baktereid, kiudaineid ja mineraalaineid. See retsept on ilma lisatud suhkruta, sest nii on tervisele kasulikum. Pudru teevad magusaks banaan ja marjad, kui marjad on väga hapud ja banaanid väiksed, siis lisa natuke mett või suhkrut.

Retsept 2-le

Valmistamine: Pane kaerahelbeid eelmisel õhtul veega likku. Hommikul püreeri banaan ja soovikorral marjad. Lisa banaanipüree, marjad ja jogurt leotatud kaerahelvestele, sega ja serveeri.

Nipp! Kui kaerahelbed ununesid piisavalt vara likku panna, siis vala kaerahelvestele peale kuum vesi ja jäta 5 min hauduma-paisuma.

Toorpudrule võid lisada veel erinevaid seemneid nt. chia (pane samuti eelmisel õhtul likku), päevalilleseemneid või kõrvitsaseemneid; pähkleid; kuivatatud puuvilju ja marju. Maitsestada võid veel vanilje ja kaneeliga. Kui eelistad magusamat putru, siis lisa natuke mett või rafineerimata roosuhkrut.

Nonna kaerahelbe toorpuder jogurtiga

Nonna kaerahelbe toorpuder jogurti, banaani ja astelpajuga.

Nonna kaerahelbe toorpuder jogurti, banaani ja astelpajuga

Maitsev ja rikkalik toorpuder

 

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga