Kes meist poleks iga kord pead murdnud, mida teha ülejäänud kartulipudruga. On aeg sellele igavikulisele küsimusele leida ideaalne lahendus!
Meile Nonnas meeldib teha sööke eriti maitsvaks, aga sealjuures lisada ka tervislik aspekt. Usume siiralt ja võtame südameasjaks ka tõestada, et tervislik saab olla maitsev. Kartulipudru-parmesanipätsid maapirnijahuga on järjekordne imeline söök, mis valmib eelmise päeva jääkidest ning maapirnijahu teeb pätsikesed ka kuhjaga tervislikumaks.
Koostisosad:
- Kartulipuder
- Parmesan
- 2-3 spl Nonna Health külmkuivatatud maapirnijahu
Sega kartulipudru hulka endale sobivas koguses peenelt riivitud parmesani. Mida rohkem juustu lisada, seda soolasem ja intensiivsem maitse pätsikestele tuleb. Seejärel lisa maapirnijahu ja sega läbi ning vormi suupärased pätsikesed. Aseta pätsid ahjuplaadile ja raputa iga pätsikese peale veel omakorda veidi riivitud parmesani. Küpseta 200 kraadi juures umbes 15 minutit või kuni juust on pealt veidi krõbe.
Serveeri pearoa kõrvale koos porruga.
Jaga kindlasti tulemust ka meiega, oleme põnevil! #nonnahealth #nonnaorganic