Kookose riisihelbepuding punase sõstra toormoosiga (Vegan, gluteenivaba)

Kookose riisihelbepuding

Kookose riisihelbepuding punase sõstra toormoosiga maitseb kõigile. See on ideaalne kooslus, kus saavad kokku mahe ja kreemine, magusa ja hapukaga. Kui sul parasjagu punaseid sõstraid pole, siis katseta retsepti teiste hapukate marjadega.

Kookose riisihelbepudingut sobib serveerida nii soojalt kui külmalt, hommikusöögiks või magustoiduks.

Gluteenivaba täistaimne retsept, sobib veganitele.

Retsept 4-le:

Toormoosiks:

punaseid sõstraid ja suhkrut

Valmistamise õpetus:

Pane vesi keema, lisa keevasse vette riisihelbed ja hauta madalal tulel 3-4 minutit, lisa kookospiim, suhkur ja vaniljesuhkur, sega ja hauta veel paar minutit, lisa kookosõli. Toormoosi valmistamiseks püreesta sõstrad või suru kahvli või puulusikaga katki, lisa suhkur, sga kuni suhkur on lahustunud. Kui soovid toormoosist seemned välja võtta, siis kurna saadud segu läbi sõela. Serveeri pudingut koos toormoosi, värskete marjade ja kookoslaastudega.

Kookose riisihelbepuding punase sõstra toormoosiga

Kookose riisihelbepuding punase sõstra toormoosiga

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga