Lillkapsa-kana karri

Lillkapsa-kana karri

Lillkapsa-kana karri on vürtsikas ja kergelt valmiv söök tööpäeva õhtusse. Serveeri karrit keedetud või aurutatud riisiga ja kurgi raitaga.

Karri retsept:

  • 2 kanafileed (u 250 g)
  • 1 väiksem lillkapsas (u 200-300 g)
  • 1 purk Nonna karrikastet
  • 300 ml vett
  • natuke õli kana pruunistamiseks

Valmistamise õpetus:
Tükelda kana fileed, pruunista kanatükke kergelt väheses õlis ja lisa Nonna karrikaste ja 300 ml vett, tükelda lillkapsas ja lisa kastmele hauta tasasel tulel 10-15 min.

Raita retsept:
5 dl maitsestamata paksemat jogurtit (nt Kreeka jogurt)
1 pikk kurk
0.5-1 tl peenestatud vürtköömneid
2-3 sl hakitud värsket münti või koriandrit
0.5 tl suhkrut
soola ja musta pipart

Riivi kurk, raputa soola peale  ning lase sõelal natuke nõrguda. Sega koos ülejäänud ainetega jogurti hulka. Serveerida tasub kohe, sest muidu kipub vesiseks minema.

Karrisid veel poodidest ei leia, aga meie enda e-poes on need olemas. Tasub tellida külmkappi mitu purki varuks, siis on kohe võtta kui õhtusöögi ideid napib.

Karrikastmed leiad siit:  http://www.nonna.ee/tootekategooria/hoidised/

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga