Piparkoogi-rabarberi krõbedik

Piparkoogi-rabarberi krõbedik Nonna rukkipiparkoogi jahusegust

Mahlaselt hapukas ja krõbedalt vürtsikas. Piparkoogivürtsid sobivad rabarberiga ideaalselt ja tekstuur on oivaline. Kõige paremini sobib serveerimiseks kodumaine mahejäätis.

Piparkoogi-rabarberi krõbediku retsept 6-le

Näpi piparkoogi jahusegu, kaerahelbed ja või ühtlaseks pudiks. Koori ja tükelda rabarberid, kuumuta madalas potis vee ja suhkruga, kuni hakkavad pehmenema, lisa pestud ja tükeldatud maasikad. Määri võiga ahjuvorm (kasutasin 25cm läbimõõduga vormi) ja vala rabarberi-maasika segu vormi põhja, pudista peale piparkoogijahust tehtud pudi. Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 30 min. Serveeri värskete maasikate ja jäätise, vahukoore või maitsestamata jogurtiga.

Tooted leiad:

https://www.nonna.ee/toode/mahe-rukki-piparkoogijahu/

https://www.nonna.ee/toode/gluteenivabad-kaerahelbed/

Piparkoogi-rabarberi krõbedik

Piparkoogi-rabarberi krõbedik. Retsept.

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga