Rabarberikeeks martsipaniga

Rabarberikeeks martsipaniga

Rabarberikeeks martsipaniga on üks mõnusalt mahlane keeks, just see, mida rabarberihooajal vaja.

Retsept:

Sega tükeldatud rabarberid kardemoni ja pruuni suhkruga, näpista või riivi juurde Nonna martsipani. Vahusta munad ja lisa sulanud või ja keefir, sega läbi. Lisa juurde Nonna muffinisegu ja sega veelkord läbi. Lisa segule rabarberid ja kalla taigen keeksivormi. Küpseta 180 kraadises ahjus u 45-55 minutit. Enne serveerimist lisa keeksile Nonna glasuur, millele võid puistata ka mandlilaaste! Head isu.

Tooted leiad:
Nonna muffinisegu: http://www.nonna.ee/toode/vanilje-muffinijahusegu/
Nonna martsipan: http://www.nonna.ee/toode/martsipan-meega/
Nonna glasuur: http://www.nonna.ee/toode/kuninglik-glasuur-valge/

 

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga