Seentega täidetud pannkoogid
Seentega täidetud pannkoogid Nonna mahedast täistera pannkoogijahust on lõuna- või õhtusöögiks valmivad lihtsalt ja kiirelt. Kasuta hooajal värskeid kukeseeni või puravikke ja talvel külmutatu seeni.
Täidise retsept:
- 400 g kukeseeni või puravikke
- 2 keskmist sibulat
- 2 – 3 sl hapukoort või sulatatud juustu
- maitse järgi soola ja musta pipart
- serveerimiseks riivitud parmesani
Puhasta kukeseened või puravikud ja hauta neid pannil või ja hakitud sibulaga, lisa maitse järgi soola ja pipart ning lisa segule hapukoor või sulatatud juust.
Ülepannipannkookide retsept:
- 1 pakk Nonna mahedat pannkoogijahu või mahedat odrapannkoogijahu
- 1 l piima
- 1 muna
- õli praadimiseks
Pannkoogitaigna tegemiseks sega kokku pakk jahu, 1 l piima ja muna. Prae kuumal pannil vähese õliga suured pannkoogid. Tõsta seene segu keskele ja keera pannkook rulli. Puista peale natuke parmesani ja serveeri kohe!