Seentega täidetud pannkoogid

Seentega täidetud pannkoogid

Seentega täidetud pannkoogid Nonna mahedast täistera pannkoogijahust on lõuna- või õhtusöögiks valmivad lihtsalt ja kiirelt. Kasuta hooajal värskeid kukeseeni või puravikke ja talvel külmutatu seeni.

Täidise retsept:

  • 400 g kukeseeni või puravikke
  • 2 keskmist sibulat
  • 2 – 3 sl hapukoort või sulatatud juustu
  • maitse järgi soola ja musta pipart
  • serveerimiseks riivitud parmesani

Puhasta kukeseened või puravikud ja hauta neid pannil või ja hakitud sibulaga, lisa maitse järgi soola ja pipart ning lisa segule hapukoor või sulatatud juust.

Ülepannipannkookide retsept:

Pannkoogitaigna tegemiseks sega kokku pakk jahu, 1 l piima ja muna. Prae kuumal pannil vähese õliga suured pannkoogid. Tõsta seene segu keskele ja keera pannkook rulli. Puista peale natuke parmesani ja serveeri kohe!