Suvikõrvitsa kotletid

Suvikõrvitsa kotletid Nonna pannkoogijahust (munaga)

Mahlased suvikõrvitsa kotletid Nonna pannkoogijahust, tomati-sibula salatiga. Võid tomatisalati valmistada esimesena, et anda maitstele aega külmkapis seguneda kuni valmivad suvikõrvitsakotletid. Lihtne retsept!

Sellest kogusest saad 4 portsijonit.

  • 2 klaasi Nonna pannkoogijahu
  • 2 muna
  • 1 keskmine suvikõrvits u 300g
  • väike peotäis Nonna päiksekuivatatud tomateid (haki peenemaks)
  • 1 sibul
  • 2 küüslaugu küünt
  • 1 tl soola
  • musta pipart
  • oreganot või pizza maitseainet
  • õli praadimiseks
  • (soovikorral lisa taignale natuke riivitud juustu)

Tomati-sibula salat:

Riivi suvikõrvits, haki sibul peenelt ja kuivatatud tomatid väiksemaks, pressi või purusta ja haki küüslauk. Lisa segule munad ja pannkoogijahu ja sega kõik korralikult läbi. Maitsesta pipra, soola ja oreganoga (või pizza- või vahemeremaitseainega). Lase taignal natuke seista ja prae õliga kuumal pannil väiksed suvikõrvitsa kotletid kahelt poolt helepruuniks.

Tomatisalatiks haki tomatid, sibul ja päiksekuivatatud tomatid, rebi väiksemaks basiilikulehed maitsesta soola, musta pipra ja oliiviõliga.

Serveeri suvikõrvitsakotletid tomatisalatiga või mõne muu värske salatiga.

Kui soovid toekamat rooga, siis serveeri suvikõrvitsa kotlette prae- või friikartulitega, salati ja jogurti või hapukoore kastmega.

Suvikõrvitsa kotlettide koostisosad

Suvikõrvitsa kotlettide koostisosad

Suvikõrvitsa kotletid tomati-sibula salatiga

Suvikõrvitsa kotletid tomati-sibula salatiga

Avalda arvamust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga