Gluteenivaba hele universaalne küpsetusjahu (mahe) 700g

3.10 Koos käibemaksuga

Väga hea nisujahu asendaja. Maitsev ja lihtne kasutada. Sobib biskviidi, erinevate saiade, küpsiste, kookide ning pirukate küpsetamiseks.

 

Kirjeldus

Gluteenivaba hele universaalne küpsetusjahu kiireks ja mugavaks küpsetamiseks

Gluteenivaba hele universaalne küpsetusjahu on suurepärane jahusegu erinevate saiade, biskviidi, kookide ning pirukate küpsetamiseks. Pakendil olevat retsepti jälgides saad ülimaitsva kaneelisaia (kaneel), mis seisab pehme mitu päeva. Ideaalne küpsetusjahu nisujahu asemel!

  • gluteenivaba
  • ei sisalda vadaku-, piima- ja munamassipulbrit
  • ei sisalda kaseiini ja laktoosi
  • sobib küpsetamiseks juuretisega või söögisoodaga
  • ideaalne kasutada nisujahu asemel
  • segust saab valmistada 2 saiapätsi
  • sobib veganitele
  • toorained on kasvatatud keskkonnasõbralikult
  • mahetoode

Valmistamise õpetus: 25 g värsket pärmi, 50 g võid, 0,5 tl soola, 50 g suhkrut, 1 kanamuna ja 250 ml piima, 350-400 g heledat universaalset küpsetusjahu.
Käesoojas piimas sega pärm, sool, või, suhkur, kanamuna ning jahu. Sega niikaua kuni tainas ei kleepu enam käte külge ja on sile ning läikiv. Kata tainas rätikuga ja lase kerkida 30 min. Jahuga kergelt ülepuistatud küpsetuspaberil rulli tainas õhemaks. Määri tainale võid, puista peale suhkur ja kaneel ning rulli tainas kokku. Lase ahjuplaadil kerkida veel 30 min. Küpseta eelkuumutatud 190-200°C ahjus 10-15 min.
Retsepti autor: Maire Vesingi.

Koostisosad: maisitärklis, riisi täisterajahu, hirsijahu, paksendaja guaarakumm.
*mahepõllumajandus

Toiteväärtus 100 g kohta:
energia 348/1474 kCal/J
rasva 1,4 g, millest küllastunud rasvhapped 0,4 g
süsivesikud 77,5 g, millest suhkrut 0,5 g
valku 4,6 g
kiudained 3,4 g
sool 0,02 g.

Päritoluriik: Saksamaa, sertifitseeritud gluteenivabast ettevõttest.

Sulle võib meeldida ka…