Gluteenivaba riisijahu (mahe) 700g

3.00 Koos käibemaksuga

Gluteenivaba riisijahu on peene tekstuuriga. Kasuta pannkoogijahuna, kastmete ja magustoitude paksendamiseks, küpsetistes.

 

Kirjeldus

Gluteenivaba riisijahu

Gluteenivaba riisijahu on peene tekstuuri ja kergelt magusa maitsega. Sobib kasutamiseks pankookide tegemisel, kastmete ja magustoitude paksendamisel ning erinevates küpsetistes. Päritolumaa: Holland, sertifitseeritud gluteenivabast ettevõttest. Mahetoode.

  • gluteenivaba
  • ideaalne väikelapsele hommikupudruks (vispliga segades)
  • sobib veganitele
  • tooraine on kasvatatud keskkonnasõbralikult
  • mahetoode

Riisijahust pannkookide retsept:

  • 2,5 dl (taimset)piima
  • 2 kanamuna
  • 1 spl kookosõli
  • 2 dl gluteenivaba riisijahu
  • 0,5 tl söögisoodat
  • 1 tl kaneeli
  • 0,5 tl soola
  • 2 tl (suhkrut) mett

Klopi kanamunad ja lisa sulatatud kookosõli. Sega kuivained omavahel ning lisa vähehaaval juurde (taimne) piim. Sega ühtlaseks tainaks. Lase seista kuni 10 minutit. Küpseta kuumal pannil õhukesed ülepannikoogid.

Toiteväärtus 100 g kohta:
energia 351/1470 kCal/J;
rasva 0,7 g, millest küllastunud rasvhapped 0,2 g;
süsivesikud 79 g, millest suhkrut 0 g;
kiudained 2,3 g
valku 7,2 g;
sool 0,02 g

Päritoluriik: Holland, sertifitseeritud gluteenivabast ettevõttest.

Sulle võib meeldida ka…