Gluteenivaba tume universaalne küpsetusjahu (mahe) 700g

3.10 Koos käibemaksuga

Sobib hästi saia, sepiku, kuklite, küpsiste ja pirukate küpsetamiseks. Väga maitsev ja lihtne kasutada. Sobib juuretise tegemiseks. Pakendil sepiku retsept!

Kirjeldus

Gluteenivaba tume universaalne küpsetusjahu – sepikujahu

Gluteenivaba tume universaalne küpsetusjahu on suurepärane jahusegu tumeda saia, sepiku, kuklite ning pirukate küpsetamiseks. Pakendil oleva retsepti järgi valmistad ülimaitsva sepiku, mis seisab pehme mitu päeva. Gluteenivaba tume universaalne küpsetusjahu on pärit Saksamaalt, sertifitseeritud gluteenivabast ettevõttest. Mahetoode.

  • ei sisalda vadaku-, piima- ja munamassipulbrit
  • segust valmistad 2 pätsi sepikut
  • sobib veganitele
  • ei sisalda kaseiini ja laktoosi
  • toorained on kasvatatud keskkonnasõbralikult
  • mahetoode
  • gluteenivaba
  • sobib küpsetamiseks nii juuretisega kui ka söögisoodaga

Koostisosad: riisi täisterajahu*, maisitärklis*, täistera teffi jahu*, paksendaja guaarakumm ja ksantaankumm.
*mahepõllumajandusest

Valmistamise õpetus: 300 g tumedat universaalset küpsetusjahu, 2 tl soola, 6 g kuivpärmi (või 25 g värsket pärmi), 0,5 tl kardemoni, 2 muna, 50 g võid, 50 g suhkrut, 0,2 l vett.
Sega sooja veega värske pärm, lisa juurde sulatatud või, munad ning suhkur.
Jahule lisa juurde soola, kardemoni ja kuivpärm (kui värsket pärmi ei kasuta). Sega kõik omavahel kokku. Lase rätikuga kaetud leivavormis kerkida u 30 min. Määri pealt munaga ning küpseta 180°C kraadi juures umbes 20-25 minutit kuni sai on pealt kuldpruun.
Retsepti autor: Maire Vesingi

Toiteväärtus 100 g kohta:
energia 349/1478 kCal/J
rasva 2 g, millest küllastunud rasvhapped 0,5 g
süsivesikud 75 g, millest suhkrut 0,9 g
valku 5,4 g
kiudained 4,9 g
sool 0,03 g.

Päritoluriik: Saksamaa, sertifitseeritud gluteenivabast ettevõttest.