Gluteenivabad riisihelbed (mahe) 500g

2.60 Koos käibemaksuga

Ideaalne kiireks hommikupudruks, helveste keetmise aeg on 4 minutit. Kasuta riisihelbeid küpsetistes või tee riisipudingut.

 

Kirjeldus

Gluteenivabad riisihelbed – hommikupudru lemmikud

Gluteenivabad riisihelbed on ideaalsed kiire hommikupudru valmistamiseks. Serveeri putru võisilma, kaneeli ja suhkru, moosi või hoopis kisselliga. Riisihelbeid võid lisada ka erinevatele küpsetistele ja valmistada riisipudingut. Nonna riisihelbed on pärit Saksamaalt, sertifitseeritud gluteenivabast ettevõttest.

  • gluteenivaba
  • ideaalne hommikupudruks
  • sobib veganitele
  • riis on kasvatatud keskkonnasõbralikult
  • mahetoode

Riisihelbepudru valmistamise õpetus: kuumuta kastrulis 500 ml piima keemiseni.  Lisa 200 ml riisihelbed ja keeda pidevalt segades  ca 4 minutit. Maitsesta meresoolaga, lisa võid ja hauta putru kaane all veel mõned minutid. Serveeri või, värskete marjade, mee, kaneeli ja suhkru, moosi või kisselliga.

Taimse (vegan) riisihelbepudru valmistamise õpetus: kuumuta kastrulis 500 ml taimset piima (näiteks mandlipiima või vett ja kookospiima) keemiseni.  Lisa 200 ml riisihelbed ja keeda pidevalt segades  ca 4 minutit. Maitsesta meresoolaga, lisa natuke kookosrasva (või muud mahedamaitselist õli) ja hauta putru kaane all veel mõned minutid. Serveeri värskete marjade, pähklite ja röstitud seemnete, kaneeli ja suhkru, moosi või kisselliga.

Toiteväärtus 100 g kohta:
energia 348 kCal, 1348kJ
süsivesikud 75 g, millest suhkrut 0,5 g ,
valku 6,1 g,
rasva 1,4 g, millest küllastunud rasvhapped 0,33 g,
sool 0,47 g

Päritoluriik: Saksamaa, sertifitseeritud gluteenivabast ettevõttest.

Sulle võib meeldida ka…