Kirjeldus
Mahe pressjäägijahu on tervislik lisand sinu toidule. Maapirnijahu kasulikud omadused:
- Toetab kaalulangetamist
- vähendab magusaisu
- elavdab ainevahetust
- normaliseerib söögiisu
- Sisaldab vajalike mineraalaineid ja mikroelemente
- kaltsiumi, rauda, kaaliumi, kroomi, magneesiumi ja fosforit
- Sobib diabeetikutele
- madala glükeemilise indeksiga (ei tõsta oluliselt veresuhkrut)
- On hea kiudainete allikas
- sisaldab dieet kiudainet inuliin
- toetab seedesüsteemi
- toetab veresoonkonda
- parandab üleüldist tervist
- aitab alandada kolesteroolitaset
- vähendab diabeediriski
- On prebiootilise* toimega
- kasulik inimese soolestiku mikrobioomile
*Prebiootikumid on toidu koostisosad, mis loovad “headele” bakteritele soodsa ja “halbadele” bakteritele ebasoodsa keskkonna. Need seedimatud kiud fermenteeruvad käärsooles, mis toob kaasa madalama PH-taseme, mis omakorda muudab soolestiku tervemaks
Kasutamine: lisa maapirnijahu 2-3spl oma jogurtile, smuutile, pudrule, püreesupile, pestosse või proovi lisada küpsetistesse.
Koostis: 100% maapirni pressjäägist jahvatatud jahu, mahepõllumajandusest
Toiteväärtus: energia 365 kcal/ 1548 kJ; süsivesikud 81,2 g, millest suhkrud* 30,24g; rasvad 1,15g, millest küllastunud rasvhapped 0,28g; valgud 7,31g; sool* 0,11g
*Suhkrute ja soola sisaldus tuleneb looduslikust olemasolust.