Kirjeldus
Mahe vaniljemuffinisegu
Mahe vaniljemuffinisegu maitsvate muffinite valmistamiseks. Lihtne valmistada! Väga maitsev. Katseta marjade, kakao ja täidise lisamisega. Sobib hästi keekside ja rabarberi-, marja- või õunakoogi valmistamiseks. Vegan retsept allpool. Mahetoode
- ei sisalda vadaku-, piima- ja munamassipulbrit
- valmis jahusegu küpsetamiseks
- sobib veganitele
- ei sisalda kaseiini ja laktoosi
- sisaldab täisterajahu 30%
- tooraine on keskkonnasõbralikult kasvatatud
- on lisatud oluliselt vähem suhkrut (18g-100g kohta)
- rafineerimata roosuhkruga
- mahetoode
Valmistamise õpetus: vala kaussi 3 dl vedelikku (piima, vett jt) ja 1 spl õunaäädikat. Lisa jahusegu ja 150 g sulavõid. Segule võib sisse segada oma lemmiklisandeid nagu näiteks pähkleid, rosinaid, šokolaadinööpe või muud. Tõsta segu vormidesse ja küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni 25 minutit. Taigen peaks olema hapukooretaoline mass.
Vegan: vala kaussi 3 dl taimsetpiima ja 1 spl õunaäädikat. Lisa jahusegu ja 150 g õli (küpsetamiseks mõeldud). Tõsta segu vormidesse ja küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni 25 minutit.
Koostisosad: nisujahu*, täisteranisujahu (30%)*, rafineerimata roosuhkur*, kergitusaine söögisooda, kardemon*, vaniljesuhkur*, meresool (0,01%).
*mahepõllumajandus
Toiteväärtus 100 g kohta:
energia 350/1479 kCal/J
rasva 1,45 g, millest küllastunud rasvhapped 0,19 g
süsivesikud 75,5 g, millest suhkrut 24 g
valku 8,75 g
sool 0,11 g.
Päritoluriik: Eesti