Hele universaalne jahusegu 700 g

3.10 Koos käibemaksuga

Hele gluteenivaba küpsetusjahu kiireks ja mugavaks küpsetamiseks.

Suurepärane universaalne küpsetusjahu erinevate saiade, kookide ning pirukate küpsetamiseks. Pakendil olevat retsepti jälgides saad ülimaitsva kaneelisaia, mis seisab pehme mitu päeva.
Ideaalne küpsetusjahu nisujahu asemel!

Sa saad jahusegu:

  • millesse ei ole lisatud vadaku-, piima- ja munamassipulbrit
  • millest valmistad 2 saiapätsi
  • mis sobib veganitele
  • mis ei sisalda kaseiini ja laktoosi
  • mille tooraine on kasvatatud keskkonnasõbralikult
  • mis on Mahetoode
  • mis on Gluteenivaba
  • mis sobib küpsetamiseks juuretisega või söögisoodaga
  • mis sobib kasutamiseks nisujahu asemel

Valmistamise õpetus:

25 gr värsket pärmi, 50 gr võid, 0,5 tl soola, 50 gr suhkrut, 1 kanamuna ja 250 ml piima, 350-400 gr küpsetusjahu.
Käesoojas piimas sega pärm, sool, või, suhkur, kanamuna ning jahu. Sega niikaua kuni tainas ei kleepu enam käte külge ja on sile ning läikiv. Kata tainas rätikuga ja lase kerkida 30 min. Jahuga kergelt ülepuistatud küpsetuspaberil rulli tainas õhemaks. Määri tainale võid, puista peale suhkur ja kaneel ning rulli tainas kokku. Lase ahjuplaadil kerkida veel 30 min. Küpseta eelkuumutatud 190-200°C ahjus 10-15 min.
Retsepti autor Maire Vesingi.

Koostisosad: maisitärklis, riisi täisterajahu, hirsijahu, paksendaja guaarakumm.
*mahepõllumajandus

Toiteväärtus 100 g kohta:
energia 348/1474 kCal/J
rasva 1,4 g, millest küllastunud rasvhapped 0,4 g
süsivesikud 77,5 g, millest suhkrut 0,5 g
valku 4,6 g
kiudained 3,4 g
sool 0,02 g.

Päritoluriik: Saksamaa, sertifitseeritud gluteenivabast ettevõttest.